TRINET Podpora novice

Znižane carinske stopnje v okviru kontingenta 4007

Uredba o spremembah in dopolnitvi
uredbe o avtonomnem ukrepu znižanja ali ukinitve carinskih stopenj za določeno
blago


V Uradnem listu RS, št. 77 z dne 30.08.2002 je objavljeno dopolnilo k Uredbi
o avtonomnem ukrepu znižanja… (kontingent 4007).


Znižana carinska stopnja
pr” v okviru kontingenta 4007 velja tudi za tarifno številko


0809 40 05 – – slive.


Veljavnost znižane stopnje “pr” do 31.08.2002 za tarifne oznake:


1005 90 00     Koruza: – Druga


1103 13 90    – Drobljenec in zdrob: — koruzna: — druga


1104 23 90   – Drugače obdelana zrna (npr.: oluščena, polirana,
rezana ali drobljena):  — koruzna: – – – samo drobljena


2302 10 90   – Otrobi in drugi ostanki pri presejevanju, mletju ali
dr..  – Koruzni: — drugi,


se podaljša do 31.12.2002.


Vsebina uredbe:


Uredba o spremembah in dopolnitvi uredbe o avtonomnem
ukrepu znižanja ali ukinitve carinskih stopenj za določeno blago



(Uradni list RS, št. 77 z dne 30.08.2002)


1. člen


V Prilogi k uredbi o avtonomnem ukrepu znižanja ali ukinitve carinskih
stopenj za določeno blago (Uradni list RS, št. 108/01,
8/02,
15/02,
25/02,
52/02,
64/02
in 71/02)
se:


1.za tarifno oznako 0809 20 05 doda besedilo, ki se glasi:


“0809 Marelice, češnje in višnje, breskve (vključno z nektarinami), slive,
trnulje, sveže
 0809 40 – Slive in trnulje:
 0809 40 05 – –
slive                      pr”


2. pri tarifnih oznakah 1005 90 00, 1103 13
90
, 1104 23 90 in 2302 10 90 besedilo
»31. avgusta« vsakokrat nadomesti z besedilom »31.
decembra
«.


2. člen


Ta uredba začne veljati naslednji dan po objavi
v Uradnem listu
Republike
Slovenije.


Št. 424-14/2000-13


Objavljeno: 30.08.2002


 


 

Nekatere funkcionalnosti so zaprte z uporabniškim računom. Za uporabo le-teh vas prosimo, da se registrirate z službenim e-mail naslovom. Uporabniški računi bodo aktivirani v najkrajšem možnem času.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih