TRINET Podpora novice

WEBINAR: Trinet TLM – SIAES2 – druga predstavitev bo v četrtek, 20. 4. 2023

Skladno z delovnim programom v zvezi z razvojem in začetkom uporabe elektronskih sistemov, predvidenih v carinskem zakoniku Unije (Izvedbeni sklep Komisije (EU) 2019/2151), vstopamo po prenovi uvoznega in tranzitnega modula v prenovo izvoznega modula.

Slovenski avtomatiziran izvozni sistem (v nadaljevanju sistem SIAES2) bo usklajen s poslovnimi zahtevami glede postopkov in podatkov, ki jih je uvedel Carinski zakonik Unije .

Zastavljeni rok za prehod iz testnega v produkcijsko okolje, to je z obstoječega izvoznega sistema na nov izvozni sistem SIAES2, je 24. maj 2023

Glede na dejstvo, da govorimo o razvoju popolnoma nove programske opreme, smo za uporabnike programske zbirke Trinet TLM pripravili web delavnice, na katerih vam bomo predstavili novosti, ki nas čakajo v letu 2023.

Na drugem webinarju, ki bo v četrtek, 20. aprila 2023, vam bomo predstavili novosti in praktični prikaz z novim izvoznim modulom ter sistem izmenjave novih elektronskih sporočil.

Za uporabnike programske opreme Trinet je predstavitev brezplačna.

Rezervacijo si lahko zagotovite s prijavo na spodaj navedeno povezavo:

  •  Predstavitev Trinet TLM modula – SIAES2 – Prijava >>>
    • četrtek, 20. april 2023, od 10:00 do 11:15

  

© TRINET Informatika, d.o.o.

Nekatere funkcionalnosti so zaprte z uporabniškim računom. Za uporabo le-teh vas prosimo, da se registrirate z službenim e-mail naslovom. Uporabniški računi bodo aktivirani v najkrajšem možnem času.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih