TRINET Podpora novice

WEBINAR: Trinet TLM – NCTS F5 – predstavitev bo v četrtek, 16. 2. 2023

Približujemo se 22. 2. 2023, dnevu prehoda na nov tranzitni sistem NCTS F5 (New Computerised Transit System – Phase 5 -NCTS-P5).

Obstoječi tranzitni sistem, ki je z manjšimi spremembami v funkciji že dvajset let, se bo zamenjal s popolnoma novim sistemom, ki temelji na evropskem podatkovnem modelu. Nov evropski podatkovni model EUCDM se že od 1. januarja 2022 uporablja v sistemu SIAIS2.

Glede na dejstvo, da govorimo o razvoju popolnoma nove programske opreme, smo za uporabnike programske zbirke Trinet TLM pripravili web delavnice, na katerih vam bomo predstavili novosti, ki nas čakajo v letu 2023.

Zastavljeni rok za prehod iz testnega v produkcijsko okolje, to je z obstoječega tranzitnega sistema na nov tranzitni sistem NCTS F5, se je s 1. 2. 2023 zamaknil na 22. februar 2023

Na petem webinarju, ki bo v četrtek, 16. februarja 2023, vam bomo predstavili delo z novim tranzitnim modulom ter sistem izmenjave novih elektronskih sporočil.

Za uporabnike programske opreme Trinet je predstavitev brezplačna.

Rezervacijo si lahko zagotovite s prijavo na spodaj navedeno povezavo:

 

  • Predstavitev Trinet TLM modula – NCTS F5 – Prijava >>>

    • četrtek, 16. februar 2023, od 09:00 do 10:15

  

© TRINET Informatika, d.o.o.

Nekatere funkcionalnosti so zaprte z uporabniškim računom. Za uporabo le-teh vas prosimo, da se registrirate z službenim e-mail naslovom. Uporabniški računi bodo aktivirani v najkrajšem možnem času.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih