TRINET Podpora novice

Vabilo na webinar: predstavitev Trinet TLM modula – NCTS F5 (produkcija: 1. februar 2023) – nadaljevanje

Počasi se približujemo dnevu prehoda na nov tranzitni sistem NCTS F5 (New Computerised Transit System – Phase 5 -NCTS-P5).

Obstoječi tranzitni sistem, ki je z manjšimi spremembami v funkciji že dvajset let, se bo zamenjal s popolnoma novim sistemom, ki temelji na evropskem podatkovnem modelu. Nov evropski podatkovni model EUCDM, se že od 1. januarja 2022 uporablja v sistemu SIAIS2.

Glede na dejstvo, da govorimo o razvoju popolnoma nove programske opreme, smo za obstoječe uporabnike pripravili web delavnice, na katerih vam bomo predstavili novosti, ki nas čakajo v letu 2023.

Zastavljeni rok za prehod iz testnega v produkcijsko okolje, iz obstoječega tranzitnega sistema, na nov tranzitni sistem NCTS F5, je

1. februar 2023.

Na novem webinarju, ki bo v četrtek, 29. decembra 2022, vam bomo predstavili delo in izmenjavo novih elektronskih sporočil.

Za uporabnike programskih modulovTrinet TLM, je predstavitev brezplačna.

Rezervacijo si lahko zagotovite s prijavo na spodaj navedeno povezavo:

 

  • Predstavitev Trinet TLM modula – NCTS F5 – Prijava >>>

    • četrtek, 29. 12. 2021, od 09:00 do 10:15

Ljubljana, 21. december 2022

© TRINET Informatika, d.o.o.

Nekatere funkcionalnosti so zaprte z uporabniškim računom. Za uporabo le-teh vas prosimo, da se registrirate z službenim e-mail naslovom. Uporabniški računi bodo aktivirani v najkrajšem možnem času.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih