TRINET Podpora novice

Portal Transbook.si – nova verzija 0.6.0.449


Opis portala Transbook.si

Transportni portal Transbook.si vam preko spletne aplikacije omogoča izdelavo in izpis cestnega tovornega lista za mednarodni transport (CMR). Vnos tovornega lista lahko poteka v slovenskem ali v angleškem jeziku, tovorni list pa se lahko izpiše v slovenskem, hrvaškem, bosanskem, angleškem, francoskem, ruskem, italijanskem in nemškem jeziku. Izpis se pripravi kot pdf dokument, poleg jezika izpisa se lahko določi tudi število dodatnih kopij obrazca (posamezne kopije se izpišejo v ustrezni barvi).

Portal je dostopen brezplačno preko spleta (namestitve niso potrebne), je vedno ažuren, na voljo 24h/7, uporaba portala je možna na iOS, Android, Windows in Mac.

Uporaba portala je možna kot:
anonimni uporabnik: omogočena je izdelava, pregled in tiskanje tovornega lista
registrirani uporabnik: poleg izdelave, pregleda in tiskanja tovornega lista je omogočen pregled izdelanih tovornih listov (zadnjih 99 dokumentov), iskanje, sortiranje, kloniranje ter pošiljanje tovornega lista po e-pošti

Registracija je brezplačna. Uporabnik najprej izpolni registracijski obrazec: vpisati je potrebno elektronski naslov ter geslo za vstop v portal. Če uporabnik pravilno izpolni registracijski obrazec, prejme na vpisani elektronski naslov kodo za potrditev registracije. Koda je v obliki URL naslova, na katerega lahko uporabnik klikne oz. ga vnese v brskalnik. Po uspešni potrditvi registracije uporabnik prejme sporočilo, da je njegovo okolje pripravljeno in se lahko prijavi v spletni portal Transbook.si s svojim elektronski naslovom in geslom.

Opis novosti v verziji 0.6.0.449

1.) Dokument CMR:

  • dodan izpis tovornega lista v italijanskem in nemškem jeziku
  • opravljeni manjši vizuelni popravki pri vnosu obrazca

2.) Splošno:

  • na portalu je dodan prikaz novic (uporabniki portala prejemajo npr. obvestilo o novostih na portalu)

Za dodatne informacije se lahko obrnete na naš oddelek za pomoč uporabnikom: helpdesk@trinet.si


Povezave:

Portal Transbook.si

Pogoji uporabe spletnega portala Transbook.si

Pripravil: Tomaž Leban

Ljubljana, 8. november 2012

© TRINET Informatika, d.o.o.

Nekatere funkcionalnosti so zaprte z uporabniškim računom. Za uporabo le-teh vas prosimo, da se registrirate z službenim e-mail naslovom. Uporabniški računi bodo aktivirani v najkrajšem možnem času.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih