TRINET Podpora novice

Okoljska dajatev za onesnaževanje okolja zaradi nastajanja izrabljenih motornih vozil


Okoljska dajatev za onesnaževanje okolja zaradi nastajanja izrabljenih motornih vozil:

  Okoljska dajatev za onesnaženje okolja zaradi nastajanja izrabljenih motornih vozil (vrsta dajatve 460) se od 1.1.2013 dalje ne obračunava več, ker znesek te dajatve za leto 2013 še ni določen. Pri obračunu dajatev v polju 47 se tako od 1.1.2013 dalje obračuna samo davek na motorna vozila (vrsta dajatve 920), okoljska dajatev za onesnaževanje okolja zaradi nastajanja izrabljenih motornih vozil (vrsta dajatve 460) pa ne.

   Podatkovna baza TARIC3

   Obveščamo uporabnike programske zbirke Trinet TLM, da je zaradi prehoda na podatkovno zbirko TARIC3 potrebno namestiti najnovejšo različico programske zbirke TLM (verzija 3.46.9.5585). S tem je omogočena uporaba novih spletnih storitev CURS, ki so vezane na novo podatkovno zbirko TARIC3.

   Podrobnejša navodila v zvezi s prehodom na Taric3 bomo objavili v ločeni novici.


    Povezave:

    Pregled novosti za leto 2013

    Opis novosti v TLM verziji 3.46.9.5585

    Za dodatne informacije se lahko obrnete na naš oddelek za pomoč uporabnikom: helpdesk@trinet.si

    Pripravil: Tomaž Leban

    Ljubljana, 9. januar 2013

    © TRINET Informatika, d.o.o.

    Nekatere funkcionalnosti so zaprte z uporabniškim računom. Za uporabo le-teh vas prosimo, da se registrirate z službenim e-mail naslovom. Uporabniški računi bodo aktivirani v najkrajšem možnem času.

    Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih