TRINET Podpora novice

Nova TLM verzija 3.24.2.4113


Opis novosti (glede na predhodno verzijo 3.24.1.4043 —> 3.24.2.4113)

1.) Modul Uvoz – AIS:

  • odpravljena je občasna napaka pri brisanju deklaracije
  • odpravljena je občasna napaka pri usklajevanju podatkov v prepuščeni deklaracije (ti. popravljanje deklaracije v “upravnem postopku”) 
  • pri urejanju deklaracije (ki je bila pripravljena s prenosom podatkov) program pravilno upošteva vnos podatkov v polju 8.Prejemnik (če ima izbrani prejemnik blaga v šifrantu strank vpisane podatke o zastopanju, garanciji, odloženem plačilu,ipd. se ti podatki prenesejo v deklaracijo)

2.) Modul ICS:

  • dodan je nov izpis ICS – Obvestilo o prepustitvi. Uporaba izpisa je možna samo za tiste ICS Najave, ki so v statusu Vstop dovoljen. Izpis služi kot dokaz, da je pošiljki blaga, ki vstopa na carinsko območje Skupnosti, vstop odobren. Podrobnosti o uporabi izpisa bo objavil CURS na svojih spletnih straneh.

3.) Modul Uvoz – AIS:

  • dodan je nov izpis AIS – Obvestilo o prepustitvi. Uporaba izpisa je možna samo za tiste AIS deklaracije, ki so v statusu Prepuščeno. Izpis služi kot dokaz, da je pošiljka blaga prepuščena v deklariran uvozni carinskih postopek. Podrobnosti o uporabi izpisa bo objavil CURS na svojih spletnih straneh.


Povezave:

Opis novosti v TLM verziji 3.24.1.4043

– CURS: Navodilo o uporabi obvestila o prepustitvi, št. 5/2011

Za dodatne informacije se lahko obrnete na naš oddelek za pomoč uporabnikom: helpdesk@trinet.si

Pripravil: Tomaž Leban

Ljubljana, 27. junij 2011

© TRINET Informatika, d.o.o.

Nekatere funkcionalnosti so zaprte z uporabniškim računom. Za uporabo le-teh vas prosimo, da se registrirate z službenim e-mail naslovom. Uporabniški računi bodo aktivirani v najkrajšem možnem času.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih