TRINET Podpora novice

Carinske novosti iz Uradnih listov EU št. L082 in L084







































Carinske novosti iz Uradnega lista Evropske unije, zvezek 50








  • L082 (zakonodaja) – 23.3.2007




Uredba Komisije (ES) št. 310/2007 z dne 22. marca 2007 o
določitvi pavšalnih uvoznih vrednosti za določanje
vhodne cene nekaterega sadja in zelenjave



4



Uredba Komisije (ES) št. 313/2007 z dne 22. marca 2007 v
zvezi s ponudbami za izvoz navadne pšenice,
predloženimi v okviru razpisa, objavljenega v Uredbi (ES) št.
936/2006



25



Uredba Komisije (ES) št. 314/2007 z dne 22. marca 2007 o
izdaji izvoznih dovoljenj v vinskem sektorju



26




  • L084 (zakonodaja) – 24.3.2007




Uredba Komisije (ES) št. 316/2007 z dne 23. marca 2007 o
določitvi pavšalnih uvoznih vrednosti za določanje
vhodne cene nekaterega sadja in zelenjave



2



Uredba Komisije (ES) št. 317/2007 z dne 23. marca 2007 o
spremembi Uredbe (ES) št. 936/97 o odprtju in
upravljanju tarifnih kvot za visokokakovostno sveže, hlajeno in
zamrznjeno goveje meso in za zamrznjeno bizonje meso



4



Uredba Komisije (ES) št. 321/2007 z dne 23. marca 2007 o
spremembi Uredbe Komisije (EGS) št. 396/92 o uvrstitvi
določenega blaga v kombinirano nomenklaturo


(…. V 4. točki priloge k Uredbi
Komisije (EGS) št. 396/92 (2) so bila nekatera
vozila z ojačanim odprtim nizkim zabojem s hidravličnim nagibanjem
uvrščena v kombinirano nomenklaturo pod oznako KN 8704
31 91
. Glede na isto točko, gibčnost in zapletena konstrukcija
nagibnega nizkega zaboja preprečujeta uvrstitev tega izdelka med
prekucnike pod oznako KN 8704 10….
)



34








(1) Besedilo velja za EGP

Vir:

Uradni
list Evropske unije



Za pregledovanje Uradnih listov EU je potrebno uporabiti
prikazovalnik Adobe Acrobat Reader. Adobe Acrobat Reader


Prenesete
ga lahko od
tukaj







Nekatere funkcionalnosti so zaprte z uporabniškim računom. Za uporabo le-teh vas prosimo, da se registrirate z službenim e-mail naslovom. Uporabniški računi bodo aktivirani v najkrajšem možnem času.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih